fbpx

O bătrână din Vadul lui Vodă a stat timp de trei ore cu hoțul în casă. Femeia povestește cum s-a întâmplat totul

În noaptea de 10 mai a. c., după miezul nopții, în casa unei femei de 78 de ani din Vadul lui Vodă a pătruns o persoană necunoscută. Individul ar fi intenționat să sustragă mai multe bunuri, iar când a fost văzut de femeie ar fi îmbrâncit-o și amenințat-o să tacă și să nu întreprindă nimic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un moment potrivit, având posibilitatea, stăpâna casei a apelat la ajutorul vecinului. Acesta nu a intervenit la reținerea individului, ci a alertat Poliția. Așadar, bănuitul ar fi reușit să fugă doar cu bijuteriile din aur.

La primirea apelului, polițiștii sectorului Ciocana au intervenit și, în câteva zile, au identificat și reținut presupusul făptaș. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani din raionul Criuleni. În cadrul audierilor, el și-a recunoscut fapta. Conform Poliției, acesta nu este la prima abatere, anterior fiind judecat de mai multe ori pentru comiterea altor infracțiuni.

Bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă instanța în va găsi vinovat, el riscă până la șapte ani de pușcărie.

Articole asemănătoare

Back to top button