fbpx

Numărul deceselor în Moldova continuă să crească. Nouă persoane bolnave de COVID-19 s-au stins din viață

Alte nouă decese s-au înregistrat azi în rândul persoanelor din Moldova infectate cu noul coronavirus. Ministerul Sănătății a comunicat că este vorba de pacienți cu vârsta de peste 60 de ani.

Femeie de 65 de ani, din raionul Glodeni, internată la spitalul raional pe 20 iunie. Comorbidități: diabet zaharat de tip doi, AVC.

Femeie de 63 de ani, din raionul Drochia, internată la spitalul raional pe 1 iulie, în stare foarte gravă. Ea mai suferea de obezitate de gradul II.

Femeie de 62 de ani, din raionul Taraclia, internată la spitalul raional pe 26 mai. Mai avea diabet zaharat de tip doi și AVC.

Femeie de 59 de ani, din raionul Ceadîr-Lunga, internată la IMSP SR Cimișlia pe 3 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul III și obezitate de gradul II.

Bărbat de 59 de ani, din raionul Călărași, internat la SCM „Sfânta Treime” pe 6 iunie. Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul III, diabet zaharat de tip doi.

Femeie de 61 de ani, din raionul Hâncești, internată la spitalul raional pe 28 iunie. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială de gradul II.

Bărbat de 62 de ani, din raionul Criuleni, internat la Spitalul Clinic Republican pe 13 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul II, tiroidită autoimună.

Femeie de 65 de ani, din municipiul Chișinău, internată la SCM Sfânta Treime” pe 16 iunie. Mai suferea de mielom multiplu.

Femeie de 81 de ani, din municipiul Chișinău, internată la SCM „Sfânta Treime” pe 19 iunie. Comorbidități: angină pectorală de efort CF II, hipertensiune arterială de gradul II.

Până la ziua de azi, 10.093 persoane au fost tratate de COVID-19, iar 572 au decedat. Totalul de persoane diagnosticate de la începutul pandemiei în Moldova este de 17.445.

CITEȘTE ȘI:

ultima oră | Alte 295 de persoane, diagnosticate cu virusul COVID-19 în Moldova. Câte cazuri sunt de import?

Articole similare

Back to top button
Close