fbpx

Nu toți se grăbesc să ocupe un fotoliu de deputat în Parlament. De ce Nata Albot nu va candida la alegerile din 24 februarie?

Dacă anterior Nata Albot a declarat că ar putea să își propună candidatura pentru alegerile parlamentare care urmează să se desfășoare anul acesta în Republica Moldova, acum jurnalista explică că nu a fost o decizie finală și că nu este pregătită pentru asta.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nata Albot are mai multe motive care o opresc să candideze la aceste alegeri. Însă, principala cauză este legată de un eveniment important din viața ei și anume faptul că, recent, a devenit din nou mămică. De asemenea, jurnalista susține că acum se va concentra pe activitatea sa de la emisiunea „Internetul Grăiește”, care speră că va deveni o sursă de informație pentru cei din diasporă.

Eu la aceste alegeri nu sunt pregătită să candidez. În primul rând din cauza lui Noah, care m-a ales pe mine anume anul acesta să fiu mama lui și care solicită o implicare prea mare din partea mea, ca să mai fiu capabilă să îmi asum un angajament atât de mare precum cel de a candida, a declarat Albot, pentru TV8.

În același timp, Nata consideră prioritar să își finalizeze studiile la universitate ca mai apoi să meargă spre un fotoliu în Parlament.

„În al doilea rând, candidatura și o eventuală reușită ar fi însemnat să revin definitiv acasă. Or eu mai am de urmat ultima treime din studiile mele, ca să absolv universitatea. Cred că aș putea fi mult mai utilă țării mele cu studiile încheiate, decât lăsate în aer”, mai menționează jurnalista.

În plus, Nata Albot spune că pe circumscriptia nord-americană nu este o situație disperată și alegătorii vor avea destule opțiuni și că, văzând lista, știe cu cine va vota.

Articole asemănătoare

Back to top button