fbpx

Nu mai sta supărat/ă toată ziua! Cinci exerciții pe care să le practici pentru a avea mereu dispoziție bună

Dispoziția bună începe cu o dimineață perfectă. Pentru a fi productiv/ă și fericit/ă în fiecare zi este suficient să își creezi câteva obișnuințe pe care să le practici regulat. ZUGO îți recomandă cinci exerciții care te vor face să zâmbești și îți vor schimba viața.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

1. Steluța de mare. De fiecare dată când te trezești, înainte să cobori din pat, întinde-te cât poți de mult, cu mâinile și picioarele depărtate. Și nu uita să zâmbești cât faci acest exercițiu.

2. Conectează-ți simțurile după ce te ridici din pat. Inspiră și expiră profund de câteva ori. Deschide geamul, privește și ascultă ce se petrece afară, iar apoi continuă rutina ta matinală.

3. Încearcă să practici meditația. Asta te-ar putea ajuta să reacționezi mai calm la ce ți se întâmplă pe parcursul zilei, să nu fii irascibil/ă și să răspunzi la orice cu zâmbet.

4. Notează undeva trei lucruri pentru care ești recunoscător/recunoscătoare cât servești cafeaua. Poți scrie succint ce ti s-a întâmplat bun în ziua precedentă, ce emoții ai trăit sau ce te-a impresionat. Pune bilețelul la un loc vizibil și recitește-l când ești trist/ă.

5. Implică-ți oamenii dragi în aceste practici. Spuneți-vă lucruri frumoase, încurajați-vă, urați-vă o zi frumoasă și îmbrățișați-vă.

Articole asemănătoare

Back to top button