fbpx

Nu eşti vaccinat, nu ieşi la întâlnire. Pandemia a schimbat interacţiunile sociale şi pe aplicaţiile de dating

Există multe lucruri de luat în considerare înainte de a merge la o primă întâlnire cu o persoană întâlnită online. Arată persoana respectivă exact ca în poze? Are simţul umorului? Îi va plăcea cum am ales să mă îmbrac? Pe măsură ce situaţia epidemiologică s-a înrăutăţit la nivel global, pare că standardele au crescut pentru mulţi dintre cei care folosesc aplicaţii de dating, relatează CNET.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aplicaţia de întâlniri Bumble a făcut un sondaj de opinie şi a chestionat aproximativ 1000 de americani în luna mai. Rezultatele arată că 30% din participanţi refuză să meargă la o întâlnire sau să întreţină relaţii intime cu persoane nevaccinate împotriva COVID-19.

Rezultatele acestui sondaj sugerează că pandemia a schimbat dramatic interacţiunile sociale şi intime, relatează Mediafax.

Împreună cu alte aplicaţii mari de întâlniri, Bumble implementează noi caracteristici pentru a încuraja oamenii să se vaccineze. O insignă care marchează faptul că oamenii sunt vaccinaţi, de exemplu, lansată în această vară, permite utilizatorilor să indice că au primit vaccinul în profilul lor.

Bumble oferă, de asemenea, credite gratuite pentru utilizatorii care activează insigna „Vaccinated”.

În cadrul altui sondaj, comandat de Bumble şi efectuat online în luna mai de către compania de cercetare Censuswide, 91% dintre respondenţi au spus că nu mai există stigmatizare în legătură cu aplicaţiile de dating online de când a început pandemia.

Într-un alt sondaj, realizat de Research Without Barriers în 2021, 62% dintre respondenţi au spus că este important pentru ei să vorbească despre problemele sociale la o primă întâlnire, cum ar fi egalitatea de gen, politica, etnie sau mediu. Iar 75% dintre respondenţi au spus că vor ieşi cu cineva doar dacă au aceleaşi ideologii politice şi sociale.

Bumble, oferă modalităţi de a întâlni prieteni sau parteneri prin intermediul aplicaţiei sale şi a fost fondată de Whitney Wolfe Herd în 2014, care a devenit cea mai tânără femeie miliardară, potrivit Forbes.

Articole asemănătoare

Back to top button