fbpx

„Nu am vrut să se ajungă la situația creată”. Anastasia Nichita denunță încercări de a o descalifica din competiții

La doar o zi de la obținerea titlului de vicecampioană mondială în cadrul Campionatului Mondial de Lupte de la Belgrad, Anastasia Nichita a venit cu o postare pe Facebook în care își exprimă dezamăgirea sa și a adus la cunoștință publicului încercările de a o descalifica din competițiile sportive, precum și de a afecta imaginea sa în lumea sportului.

În postare, Anastasia a făcut cunoscut faptul că antrenorul oficial este domnul Andrei Chiperi, iar pentru pregătirea sa fizică se bazează pe Valeriu Mircea. Ea a mai adăugat că sesiunile sale de antrenament la saltea le desfășoară alături de lotul național de băieți sub îndrumarea domnului Roman Dermenji.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sportiva a subliniat că de-a lungul carierei sale au existat unele neînțelegeri cu fostul său antrenor, iar pentru a evita conflictele, au decis să-și urmeze drumuri separate.

„Pe parcursul carierei mele sportive au fost mai multe neînțelegeri între mine și fostul antrenor(dacă va fi nevoie vor fi spuse și public ).Respectiv cea mai bună decizie a fost să o luăm pe drumuri diferite . Apreciez și sunt recunoscătoare pentru tot ce s-a făcut pentru mine dar să nu uitam că nimic nu s-a făcut gratis și toată munca a fost răsplătită. Și îmi pare foarte rău că acum se încearcă diferite metode doar pentru a mă descalifica din competiții sau a ponegri numele.”, menționează luptătoarea.

Totodată, în mesajul său, ea a subliniat frustrarea cauzată de încercările de a o exclude din competiție și de a-i aduce prejudicii reputației.

„Spre exemplu, la acest campionat mondial riscam să fiu descalificată pentru că Valeriu fiind neacreditat a ieșit secundant la colț, iar cineva din federația moldoveneasca a trimis poze federatiei internaționale cu rugămintea de a ne descalifica pe ambii, un asemenea stres nu era deloc binevenit înaintea finalei mari. (Cine dacă nu ai tăi vor să te îngroape). Mulți cunosc doar produsul final dar puțin știu conținutul lui.”, a scris Nichita.

Anastasia a menționat că speră că în viitor nu vor mai apărea astfel de neînțelegeri și că își poate continua pregătirea în liniște pentru Jocurile Olimpice.

Vezi și: foto | Anastasia Nichita a devenit vicecampioană mondială în cadrul Campionatului Mondial de la Belgrad

Articole asemănătoare

Back to top button