fbpx

Noi demisii la Primărie. Doi șefi de direcții au plecat din funcții

Demisiile se țin lanț în cadrul mai multor instituții de stat, inclusiv la Primăria capitalei. Şefa Direcției generale finanţe, Olga Ursu, şi şeful Direcției transport public și căi de comunicație, Octavian Lungu, și-au prezentat cererile de plecare din funcții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Vasile Chirilescu, aceştia au demisionat din propria iniţiativă. Șefa Direcției generale finanțe, Olga Rusu a fost desemnată câștigătoare a concursului pentru funcția respectivă la 4 aprilie 2018. Până a ocupa şefia Direcţiei, Olga Ursu a fost consiliera fostei primare interimare a capitalei, Silvia Radu. Anterior, Ursu a activat într-o companie privată cu capital străin.

Octavian Lungu a devenit şef al Direcției transport public și căi de comunicație la 29 martie, curent, prin dispoziția fostului edil al capitalei, Ruslan Codreanu. Pană a deveni şef al Direcţiei, Lungu a ocupat funcţia de director în cadrul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) din ianuarie, 2014.

După demisia celor doi, interimatul funcţiilor vor fi ocupate de şefii adjuncţi ai direcţiilor. Adrian Talmaci, noul primar interimar al Chişinăului, urmează să semneze o decizie în acest sens în următoarele zile, transmite zdg.md.

Articole asemănătoare

Back to top button