fbpx

Noi curse avia directe din și spre Chișinău: Anunțul aeroportului

Rețeaua de zboruri de pe Aeroportul Chișinău se extinde. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții aeroportului pe pagina oficială de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit anunțului, în premieră, din primăvara anului viitor, din Chișinău se va zbura către trei orașe fascinante.

Praga (Cehia) – orașul de poveste al Europei Centrale care vă așteaptă cu străduțele sale pitorești, castelele impunătoare și atmosferă boemă. Aici puteți explora istoria și cultura bogată a Cehiei, vizitând obiective precum Castelul Praga, Podul Carol și Piața Orașului Vechi.

Thessaloniki (Grecia) – un oraș vibrant situat pe malurile Mării Egee, cunoscut pentru atmosfera sa cosmopolită și patrimoniul istoric bogat. Aici vă puteți bucura de plaje frumoase, mâncare delicioasă și monumente istorice, cum ar fi Arcul lui Galerius și Rotonda.

Enfidha (Tunisia) – o destinație tropicală care vă va cuceri cu plajele sale aurii și marea albastră cristalină. Vă puteți relaxa în stațiunile de pe litoral, explora orașe vechi și vizita siturile istorice fascinante.

Potrivit reprezentanților aeroportului, zborurile către aceste trei noi destinații vor fi efectuate de către compania aeriană FlyOne.

Articole asemănătoare

Back to top button