fbpx

Noapte albă în sectorul Botanica. Un bărbat de 30 de ani și o tânără de 24, înjunghiați mortal de prietenii de pahar

Două omoruri au fost înregistrate în această noapte în sectorul Botanica din capitală. În primul caz, o tânără de 24 de ani ar fi fost înjunghiată mortal de iubitul său. Un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, ar fi fost tăiat de amic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, o tânără de 24 de ani a murit, după ce a fost înjunghiată de către iubitul său. Crima a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:50, într-un apartament de pe strada Belgrad, din sectorul Botanica, al capitalei.

Potrivit datelor preliminare, tânăra ar fi consumat alcool împreună cu concubinul său, un bărbat în vârstă de 34 de ani. Ulterior, între ei s-ar fi iscat o ceartă din cauza geloziei, iar bărbatul, fiind în stare de ebrietate, a luat un cuțit de bucătărie cu care i-a aplicat tinerei o lovitură în regiunea pieptului.

În rezultat, victima a murit pe loc până la venirea ambulanței, iar bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Oamenii legii cercetează cazul și urmează să stabilească toate circumstanțele în care a fost comisă crima.

Pe de altă parte, pe strada Trandafirilor, din sectorul Botanica al capitalei, s-ar mai fi produs un accident similar. Un tânăr în vârstă de 30 de ani ar fi fost înjunghiat mortal de către un amic cu care consumase alcool. Bănuitul este un bărbat de 57 de ani.

În jurul orei 01:05, poliția a fost sesizată precum că, pe str.Trandafirilor într-un apartament zace cadavrul unui bărbat. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că în urma consumului de alcool, între suspectul de 57 de ani și victima de 30 de ani, s-ar fi iscat un conflict.

Pe marginea cazului a fost inițiată o cauză penală pentru omor, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Oamenii legii cercetează și acest caz, încercând să stabilească circumstanțele în care s-a produs omorul.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button