fbpx

Nicio faptă fără răsplată. Un tânăr de 20 de ani, condamnat după ce și-ar fi violat vecina de 60 de ani

Un locuitor al raionului Floreşti, în vârstă de 20 de ani, a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru violul unei localnice, iar complicele acestuia, în vârstă de 21 de ani, va sta patru ani şi șase luni la închisoare pentru favorizarea la comiterea infracţiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Procuratura a demonstrat că, în noaptea de 17 iulie 2018, fiind în stare de ebrietate alcoolică, inculpaţii au pătruns în casa unei vecine de 60 de ani, unde, în timp ce unul dintre inculpaţi o viola, celălalt îi ţinea astupată faţa pentru ca să nu poată fi recunoscuţi.

Totuşi, victima i-a recunoscut vocea unuia dintre agresori, anunţând ulterior poliţia, indivizii fiind reţinuţi. Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Menționăm că, doar pe parcursul săptămânii trecute, în baza probelor prezentate de procurori, instanţele de judecată eu emis sentinţe în privinţa a 288 de inculpaţi – figuranţi în 250 de cauze penale. Cifra reiese din bilanţul săptămânal al Procuraturii Generale şi vizează toate categoriile de infracţiuni.

Articole asemănătoare

Back to top button