fbpx

Nichiforciuc susține că Filip a primit 12 milioane de lei de la Plahotniuc. „A fost de două ori în SUA și cunosc mai multe detalii despre aceste vizite”

Eugeniu Nichiforciuc susține că Pavel Filip ar fi primit de la Plahotniuc 12 milioane de lei pentru alegerile locale care s-au desfășurat toamna trecută. În cadrul unei emisiuni difuzate de Unimedia, ex-membrul PDM a declarat că fostul premier a fost de două ori în SUA și s-a văzut acolo cu omul de afaceri controversat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Nichiforciuc, Filip ar fi negociat funcția de lider de partid, dar și finanțarea scrutinului local. Deputatul afirmă că actualul președinte al democraților ar fi primit suma cash.

Mai mult, Filip ar fi coordonat cu Plahotniuc anumite acțiuni și chiar i-ar fi prezentat rapoarte, iar apoi ar fi povestit la ședințele organizației politice vă „totul va fi bine și partidul va avea finanțare”.

„De când a plecat, nu am comunicat direct cu el. Am avut comunicare indirectă. La ședințele de partid venea domnul Filip și spunea că a coordonat cu domnul Plahotniuc. El întotdeauna venea și spunea că a coordonat, că torul este bine, că partidul va avea finanțare. Știu cu certitudine că a fost în SUA de două ori, chiar dacă spunea tuturor că nu a fost, apoi a fost nevoit să recunoască. Cunosc mai multe detalii despre aceste vizite și ce solicita el acolo. Pavel Filip, pe lângă faptul că negocia funcția de lider de partid, negocia și finanțarea pentru partid, și anume finanțarea campaniei electorale pentru locale. Suma negocierilor a constituit 12 milioane de lei. Pavel Filip a primit de la Vladimir Plahotniuc 12 milioane de lei, bani cash”, a relatat Nichiforciuc.

Contactat de Unimedia, dar și de alte portaluri de știri, Pavel Filip nu a fost de găsit pentru a comenta acuzațiile care i se aduc.

Articole asemănătoare

Back to top button