fbpx

„Deja totul este grețos”. Durleșteanu ar urma să-l cheme pe Grosu în judecată, după ce liderul PAS a criticat-o

Candidata Socialiștilor la funcția de prim-ministră, Mariana Durleșteanu, susține că îl va acționa în judecată pe liderul interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu. Se întâmplă după ce cel din urmă a criticat-o într-o postare pe rețelele de socializare. „Vă consideram un politician adult, nu un Pokemon”, i s-a adresat Durleșteanu deputatului. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Ne vedem în instanță. Pentru ce jucați așa lucruri? Cu ce sunteți mai bun decât mine? Deja totul este grețos… păcat că v-am dat votul. Nu justificați votul oferit. Toți acești oameni au votat Hibridul Guvernul Sandu”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Mariana Durleșteanu.

Candidata PSRM la fotoliul de premier a venit cu această reacție, după ce Grosu a criticat-o pentru că aceasta „a reușit să obțină suportul a tot ce este mai compromis, mai tranzacționat și vândut în politica Republicii Moldova”.

„Mariana Durleșteanu a obținut o performanță nemaivăzută”, a subliniat Igor Grosu.

Momentan, Grosu nu a răspuns la postarea făcută de Durleșteanu.

ZUGO precizează că președintele fracțiunii socialiștilor în Legislativ, Corneliu Furculița, a anunțat, oficial, că formațiunea PSRM va forma o majoritate parlamentară împreună cu deputații din Pentru Moldova, grup din care fac parte parlamentari din Partidul Șor, foști democrați, dar și foști membri Pro Moldova.

Menționăm că, la 11 februarie curent, deputații nu au acordat votul de încredere Nataliei Gavrilița, desemnată, la 27 ianuarie, la funcția de prim-ministru de președinta Maia Sandu.

Ulterior, președinta Sandu a refuzat candidatura Marianei Durleșteanu numind-o repetat pe Natalia Gavrilița drept candidată la funcția de prim-ministru.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button