fbpx

Năstase ar face tot posibilul ca Sandu să nu ajungă președintă? Ion Sturza: „Pe fundalul acesta o să-și reanimeze partidul”

Fostul premier, Ion Sturza, susține că Andrei Năstase a lansat în spațiul public mai multe materiale care ar pune-o într-o lumină proastă pe Maia Sandu. Potrivit lui, astfel Năstase ar încerca să își „reanimeze” formațiunea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ion Sturza consideră că liderul Platformei DA lovește dur în Maia Sandu, deoarece și-ar dori ca fosta sa colegă din Blocul ACUM să obțină un scor cât mai mic la alegerile prezidențiale și să nu ajungă în fotoliul de șefă a statului. Declarația a fost făcută de ex-oficial în studioul ProTV.

„Unica strategie pe care o văd la Andrei Năstase este să facă tot posibilul ca Maia Sandu să nu ajungă președintă sau sa aibă un scor cât mai slab. Pe fundalul acesta el să-și reanimeze partidul. Din partea lui Năstase au fost lansate niște materiale în spațiul public împotriva lui Sandu, care sunt mult mai nocive decât cele făcute de Igor Dodon contra liderei PAS”, a spus Ion Sturza.

Precizăm că, la alegerile prezidențiale de pe 1 noiembrie, conform ultimelor sondaje, Maia Sandu și Igor Dodon sunt principalii contracandidați.

Articole asemănătoare

Back to top button