fbpx

Musk cere părerea utilizatorilor: „Ar trebui să rămân sau să plec din funcția de șef al Twitter?”

După ce a implementat o schimbare de politică fără precedent, Elon Musk a apelat duminică pe Twitter la un sondaj, pentru a-și întreba urmăritorii dacă ar trebui să demisioneze din funcția de director executiv al companiei, scrie Playtech.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Votul vine după ce Twitter a anunțat o schimbare majoră a regulilor, ce interzice efectiv utilizatorilor să se conecteze la platforme concurente, inclusiv Facebook, Instagram, Mastodon și Truth Social al lui Donald Trump. Cu noua sa politică „promovarea platformelor sociale alternative”, Twitter a spus că va șterge postările care includ link-uri către acele site-uri web.

Ce face Musk cu Twitter

De asemenea, a avertizat utilizatorii împotriva încercării de a ocoli interdicția și a spus că utilizatorii care comit aceste “infracțiuni” ar putea fi supuși suspendărilor permanente. În câteva ore, compania a suspendat pentru scurt timp contul lui Paul Graham, fondatorul Y Combinator și un susținător timpuriu al preluării Twitter de către Musk, după ce acesta și-a exprimat frustrarea față de noua politică.

Este de remarcat că Musk a spus deja că intenționează să predea operațiunile de zi cu zi ale Twitter altcuiva. De fapt, el și-a luat acest angajament sub jurământ.

Un vot public nu va schimba asta, dar i-ar putea îngenunchea egoul. În plus, în tweet-ul lui Musk nu se spune că acesta se confruntă cu presiuni intense din partea investitorilor Tesla pentru a-și întoarce atenția asupra producătorului de automobile. De la preluarea Twitter de către Musk, la sfârșitul lunii octombrie, valoarea acțiunilor Tesla a scăzut brusc. Numai în decembrie, a scăzut cu 22 la sută. Toate acestea i-au determinat pe unii dintre cei mai înfocați susținători ai lui Musk să se întoarcă împotriva miliardarului.

Articole asemănătoare

Back to top button