fbpx

Municipalitatea a desemnat câștigătorul concursului pentru achiziționarea a 100 de autobuze. De unde vor fi aduse unitățile de transport

Conform deciziei membrilor grupului de lucru din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, dintre cei șase participanți la cea de-a doua licitație cu privire la achiziționarea autobuzelor, participantul MAZ a propus cea mai avantajoasă ofertă în raport calitate-preț și a fost desemnat câștigător. 

Potrivit primarului capitalei, Ion Ceban, câștigătorul a oferit un preț de 116.000 de euro și 72 luni de garanție.

„Precizez că doi ofertanți, Xiamen King Long și BMC Otomotiv, au fost descalificați din motivul neprezentării clarificărilor solicitate. Totodată, oferta operatorului Temsa a fost respinsă pentru că nu corespundea cerințelor expuse în documentația de atribuire”, a spus Ceban.

Conform cerințelor obligatorii, municipalitatea a dispus ca pe perioada garanției, câștigătorul să asigure deservirea autobuzelor din surse proprii, schimbul componentelor: lubrifianți; filtre; curele; precum și deservirea sistemelor de aer condiționat și a consumabililor.

Primăria municipiului Chișinău a inițiat repetat, la 25 februarie curent, licitația deschisă privind achiziționarea a 100 de unități noi pentru Î.M. „Parcul Urban de Autobuze”. Suma prevăzută pentru lotul de unități este de 270 milioane de lei.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button