fbpx

Moldovenii incluși în cea de-a treia etapă de imunizare împotriva COVID-19 se vor putea programa online la vaccinare

Moldovenii incluși în cea de-a treia etapă de imunizare împotriva COVID-19 se vor putea programa online la vaccinare. Anunțul a fost făcut de Alexei Ceban, coordonatorul campaniei naționale de imunizare din Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, 30 martie, privind procesul de vaccinare împotriva coronavirusului în Republica Moldova, Autoritățile în Sănătate au declarat că cetățenii incluși în a treia etapă de imunizare vor avea posibilitatea să se programeze online pentru a fi vaccinați împotriva COVID-19.

„Avem pilotat platforma pentru programarea persoanelor pentru vaccinare, care va fi lansată la momentul respectiv, atunci când vor fi vaccinate persoanele din contingentele largi sau persoanele din populația generală. Acest lucru ne va permite să avem o planificare mai bună și o organizare a procesului de imunizare”, a declarat Alexei Ceban.

În prezent, procesul de imunizare se face conform listelor din instituții. De asemenea, chiar dacă va fi dat startul celei de-a treia etape de vaccinare anti-COVID, autoritățile susțin că persoanele care fac parte din etapa a doua și au rămas nevaccinate vor fi favorizate în momentul programării.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button