fbpx

Ministrul Apărării, în vizită la Cartierul General al NATO: Va avea o întrevedere și cu Josep Borrell

Ministrul Apărării, Anatolie Nosatâi participă, în perioada 20 — 22 martie, la prima ediție a Forumului Parteneriatului de Securitate și Apărare „Forum Schuman”, care are loc la Bruxelles. Luni, 20 martie, ministrul se află la Cartierul General NATO, unde are planificate o serie de întrevederi, în cadrul cărora va discuta despre cooperarea Republicii Moldova cu partenerii externi pe segment militar, precum și despre consolidarea capacităților de apărare ale Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În data de 21 martie, Anatolie Nosatâi va participa la sesiunile Forumului Parteneriatului de Securitate și Apărare „Forum Schuman”, care va avea loc la Parlamentul European. Aici urmează să se întâlnească cu Înaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe și politici de securitate, Josep Borrell și alți oficiali europeni.

Forumul Parteneriatului de Securitate și Apărare își propune să faciliteze dialogul și abordarea strategică privind securitatea și apărarea internațională între UE, statele sale membre și partenerii acestora, examinând tendințele, problemele și inițiativele în curs. Acesta reunește politicieni, factori de decizie de nivel înalt, reprezentanți militari din statele membre ale UE și țările partenere, și reprezentanți ai organizațiilor internaționale și regionale cu care UE cooperează în domeniul securității și apărării.

Articole asemănătoare

Back to top button