fbpx

Michael Jordan va dona un milion de dolari victimelor uraganului Dorian: „Sunt devastat să văd distrugerea”

Sportivul american Michael Jordan a anunțat că va dona un milion de dolari victimelor uraganului Dorian. Inițial, banii vor ajunge la organizațiile umanitare care se ocupă de ajutorarea sinistraților, iar ulterior la oamenii afectați de calomnie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Jordan spune că deține o proprietate în Bahamas și merge deseori acolo. Acesta speră că ajutorul lui va contribui la recuperarea zonelor afectate, relatează presa străină.

„Sunt devastat să văd distrugerea pe care uraganul Dorian a adus-o în Bahamas, unde deţin o proprietate şi unde merg deseori. Inima mea este alături de cei care suferă și alături de cei care au pierdut persoane dragi. Voi urmări situaţia şi voi identifica organizaţiile non-profit unde fondurile vor avea cel mai mare impact. Oamenii din Bahamas sunt puternici şi rezistenţi şi sper ca donaţia mea va fi de ajutor pentru recuperare cauzată de această furtună catastrofală”, spune sportivul.

Acesta nu este primul act de caritate al celebrității. Anterior, Jordan a mai donat bani sinistraților uraganului Florence, care a lovit Carolina de Nord, acesta fiind statul de baștină al sportivului.

Potrivit bilanțurilor preventive, în urma uraganului Dorian, În Bahamas au murit cel puțin 50 de persoane, iar multe încă rămân dispărute fără urmă.

Articole asemănătoare

Back to top button