fbpx

Meteorologii promit pentru luni, 20 martie, vreme caldă și temperaturi de până la 18 grade Celsius

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în data de 20 martie vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi variabil, fără precpitații. Vânt va sufla  slab.    

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În raioanele de nord se vor înregistra +13..+16°C, în centru sunt prognozate +14..+17°C. La sud, mercurul din termometre va oscila între +15..+18°C, în raioanele de est sunt anunțate +14..+17°C, iar în capitală  +15..+17°C

La noapte, vremea se va menține rece. În raioanele de nord sunt prognozate  -2..+1°C, în raioanele centrale -1..+2°C, în raioanele de sud 0..+3°C, în raioanele de est  -1..+2°C, iar în capitală 0..+2°C.

În data de 21 martie se anunță vreme caldă.

În următoarele 24 de ore în râul Nistru, pe sectorul s. Naslavcea – or. Dubăsari va avea loc variația nivelului apei cu 5-20 cm, iar pe sectorul or. Grigoriopol – s. Răscăieți va continua creșterea nivelului apei cu 5-15 cm.

În râul Prut, în legătură сu mărirea deversării apei din Lacul de acumulare Costeşti-Stânca până la 65.0 m3/s, pe sectorul s. Leușeni – s. Brînza  va continua creșterea nivelului apei cu 5-10 cm, iar pe celelalte sectoare al r. Prut și în râurile mici regimul hidrologic nu se va modifica esențial

Articole asemănătoare

Back to top button