fbpx

Mesajul Vioricăi Dumbrăveanu de Ziua Independenței: „Sărbătorim altfel! Mulțumesc cetățenilor pentru responsabilitate”

Viorica Dumbrăveanu a transmis un mesaj moldovenilor de Ziua Independenței. Ministra le-a dorit sănătate și le-a mulțumit pentru responsabilitatea de care dau dovadă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șefa de la MSMPS a precizat că în acest an sărbătoare este marcată altfel, iar toate gândurile sunt îndreptate către persoanele aflate în prima linie în lupta cu noul coronavirus. Ea a adus mulțumiri lucrătorilor medicali, polițiștilor, asistenților sociali și tuturor celor combat pandemia, „pentru munca asiduă, nopți nedormite, dăruire și profesionalism”

„O țară prosperă este o țară în care cetățenii ei sunt sănătoși. Acum mai mult ca niciodată luptăm pentru sănătate, iar pandemia COVID-19 ne-a demonstrat că prin unitate și solidaritate putem trece și peste această provocare. În acest an, independența Republicii Moldova o sărbătorim altfel. Astăzi, toate gândurile noastre sunt pentru cei care se află în prima linie în lupta cu virusul COVID-19. Mulțumesc cetățenilor Republicii Moldova pentru responsabilitate și implicare. (…) Multă sănătate, Republica Moldova! La mulți ani, plai natal”, a scris Viorica Dumbrăveanu pe pagina sa de Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button