fbpx

Mesajul lui Chirtoacă pentru unioniști și pro-europeni: „Dăm jos astăzi regimul Plahotniuc, pentru ca mâine să scăpăm și de Dodon”

Președintele Partidului Liberal din Moldova, Dorin Chirtoacă, a venit cu un mesaj către toți unioniștii și pro-europenii, prin care îi îndeamnă să participe la marșul din 16 iunie, inițiat de blocul ACUM și PSRM.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fostul edil al capitalei a scris pe pagina sa de Facebook că încurajează cetățenii să iasă la protestul pașnic de duminică, fără însă a interacționa cu cei din PSRM sau cu eventualii provocatori din partea lui Plahotniuc.

„Prin această acțiune, care va face diferența, față de manifestația falsă a PD de pe 9 iunie, va fi clar și se va vedea prin comparație, ce valoare mai are Plahotniuc și regimul său în ochii poporului.

Astfel, pașnic, dar prin forța oamenilor simpli, regimul va fi determinat să capituleze. Dăm jos astăzi regimul Plahotniuc, pentru ca mâine să scăpăm și de Dodon”, a scris Chirtoacă.

Totodată, fostul primar a accentuat că Dodon și PSRM reprezintă interesele Kremlinului în Moldova, făcând referire la declarațiile recente ale președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin.

„Anunțăm din start că ne disociem de ei și nu susținem nimic din ce ar propune Dodon și PSRM, precum și nici nu vom intra în discuție sau în contact cu ei”, a mai spus Dorin Chirtoacă.

Acesta a mai spus că a discutat pe marginea acestui subiect cu cei de la PAS.

Amintim că, atât președintele Igor Dodon, împreună cu PSRM, cât și blocul ACUM, au făcut un apel către cetățenii Republicii Moldova să participe la un protest pașnic duminică, 16 iunie, începând cu ora 11:00.

Articole asemănătoare

Back to top button