fbpx

Mesajul emoționant al colegilor polițistului răpus de coronavirus în această dimineață: „Echipa regretă plecarea unu camarad devotat”

MAI a venit cu un mesaj după ce un polițist de la Bălți a fost răpus de coronavirus în această dimineață. Bărbatul a luptat cu boala timp de două săptămâni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit MAI, chiar dacă acesta nu suferea de alte boli, starea de sănătate a ofițerului s-a înrăutățit din cauza unei pneumonii acute provocate de acest virus. Ofițerul, în vârstă de 52 de ani, activează în Poliție din 1999, era căsătorit și a lăsat în urmă un copil minor. Soția lui este medic și, la fel, a fost infectată, dar s-a tratat.

„Echipa Ministerului Afacerilor Interne regretă plecarea unui camarad devotat profesiei și transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente de grea încercare. Suntem alături și vom oferi tot suportul pentru depășirea acestor momente complicate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmit colegii.

Autoritatea precizează că, actualmente, 104 angajați ai MAI se tratează de COVID-19, iar acesta este al 2-lea deces. În total, până acum s-au infectat 281 de persoane din cadrul structurii.

Articole asemănătoare

Back to top button