fbpx

Mesajul de 9 mai al lui Vlad Plahotniuc: Oamenii sunt pregătiți să lase deoparte diferențele și să se concentreze pe lucrurile pe care le au ȋn comun

Liderul PD, Vlad Plahotniuc, scrie într-o postare pe pagina sa de Facebook că, și în acest an, 9 mai a reușit să fie o sărbătoare a păcii și unității moldovenilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, celebrarea Zilei Europei și a Zilei Victoriei concomitent este un semn că Moldova nu mai este atât de divizată, iar oamenii sunt gata să lase diferențele și să se concentreze pe ceea ce îi unesc.

„Pentru al treilea an la rând, 9 Mai a reușit să fie o sărbătoare a păcii și a unității moldovenilor. Ȋn Capitală și ȋn multe alte raioane din țară, cetățeni de toate vârstele au petrecut ȋmpreună ȋn armonie și prietenie.

E un semn că Moldova se maturizează și că oamenii sunt pregătiți să lase deoparte diferențele și să se concentreze pe lucrurile pe care le au ȋn comun.

Cred că acesta e un mesaj puternic pe care ei îl transmit tuturor politicienilor. Să aleagă dialogul ȋn locul orgoliilor și cooperarea ȋn locul ostilităților”, se arată în mesajul de felicitare al lui Vlad Plahotniuc.

Articole asemănătoare

Back to top button