fbpx

Mesajul ambasadorului României la Chișinău după discursul Maiei Sandu: „Susținem ferm, consecvent parcursul european”

România susține ferm, consecvent și onest parcursul european ales în mod liber și care aduce beneficii de necontestat pentru fiecare cetățean. Declarația a fost făcută de către ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu, după discursul președintei Maia Sandu în plenul Parlamentului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe facebook, oficialul a menționat că integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană va aduce beneficii de necontestat pentru fiecare cetățean.

„Procesele de reformă și modernizare, întărirea statului de drept și lupta împotriva corupției sunt obiective esențiale, iar eforturile ferțelor pro-europene de la Chișinău în această direcție sunt apreciate și sprijinite de toți cei care doresc un viitor mai bun în familia europeană pentru generațiile viitoare”, a scris ambasadorul pe pagina sa de Facebook

Președinta Maia Sandu a ținut un discurs în Parlamentul Republicii Moldova, în cadrul ședinței deputaților din 17 martie. Discursul președintei a fost întrerupt periodic de aplauzele deputaților PAS. Maia Sandu a ținut să menționeze că unica șansă ca moldovenii să aibă o viața mai bună este integrarea în UE. Președinta s-a referit în timpul discursului din fața deputaților și la războiul din țara vecină și riscurile care ne pasc pe noi în acest sens.

Articole asemănătoare

Back to top button