fbpx

Mesajele antrenorilor după Sheriff 0-3 Real Madrid: „Nu aș îndrăzni să reproșez ceva jucătorilor”

„S-a disputat un meci deosebit, cu echipa Real Madrid. Deși am pierdut partida cu 3-0, sunt foarte fericit și mândru de băieții noștri. Nu aș îndrăzni să le reproșez ceva”, a declarat Iurii Vernidub, antrenorul echipei Sheriff Tiraspol, în cadrul conferinței de presă organizate după meciul disputat miercuri la Tiraspol, în care Real Madrid s-a impus cu 0-3.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Antrenorul ucrainean de la Sheriff a apreciat faptul că Real Madrid a venit cu un efectiv complet, cu cei mai puternici fotbaliști.

Acest lucru e o dovadă a faptului că Real a tratat clubul Sheriff cu mult respect și seriozitate”, a notat Vernidub.

Antrenorul a mai spus că tiraspolenii au dat dovadă de un joc mai calitativ în timpul partidei de aseară, comparativ cu meciul de la Madrid, în care echipa a învins cu 2-1.

Faptul că am pierdut, până la urmă, nu e o rușine. În orice caz, ne-am asigurat prezența în Europa League. Acesta este deja un mare avantaj pentru clubul Șheriff”, a menționat Vernidub.

De cealaltă parte, antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a apreciat prestația discipolilor săi, remarcând că meciul a fost unul care a avut o doză impunătoare de seriozitate și responsabilitate din partea fotbaliștilor.

Am avut o etapă bună a grupelor și un meci serios. Acum vom lupta pentru primul loc în grupă, care este important în UCL. Dinamica echipei e bună. Jucăm bine, înscriem goluri. Și între membrii echipei se păstrează interconexiunea”, a menționat tehnicianul italian.

Vezi și: Eliminați din Liga Campionilor, dar calificați în Liga Europa. Sheriff a pierdut cu Real Madrid la Tiraspol, scor 0-3

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button