fbpx

Melodia ta preferată poate fi inclusă în playlistul echipei NASA care va zbura în curând pe Lună. Ai doar trei zile la dispoziție pentru recomandări! 

O echipă de astronauți de la NASA urmează să pornească într-o nouă expediție spre Lună, care va dura aproximativ șase zile. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Și pentru că orice călătorie, indiferent de mijlocul de transport cu care te deplasezi, este mai plăcută în compania melodiilor bune, cei de la NASA au decis să adune cele mai iubite piese ale oamenilor într-un playlist pe care îl vor asculta în drum spre Lună.

Tot ce trebuie să faci pentru ca melodia ta preferată să ajungă la NASA este să scrii, până pe 28 iulie, titlul ei și artistul sau trupa care o cântă, completând acest formular sau distribuind pe Twitter piesa cu hashtagul #NASAMoonTunes. Totodată, ține cont ca:

  1. În lista de redare vor fi adăugate doar cântece publicate pe serviciile oficiale de streaming în momentul perioadei de acceptare. Un utilizator nu poate trimite versuri de melodii sau muzică nepublicată de pe site-uri precum SoundCloud, YouTube, Bandcamp, MixCloud sau alte site-uri de conținut încărcate de utilizatori.
  2. Vor fi acceptate doar melodiile cu hashtagul #NASAMoonTunes pe Twitter și trimiterile prin formularul de mai sus.
  3. Cântecele cu titluri explicite, versuri și teme nu vor fi acceptate pentru a fi adăugate la lista de redare. NASA este pentru toată lumea – să ne asigurăm că este și playlistul nostru.

Salvarea playlistului va avea loc pe 13 și 14 iulie și va fi difuzată în timpul unui spectacol live la cel de-al treilea radio rock al NASA, cu doar câteva zile înainte de lansarea aniversării Apollo 11!

Articole asemănătoare

Back to top button