fbpx

Mărturii în cazul tinerelor care ar fi fost violate de 6 bărbați: Ce povestește victima care a reușit să scape?

Una dintre tinerele care ar fi fost violate de un grup de șase bărbați a făcut mai multe declarații pentru oamenii legii, povestind cum a avut loc întreaga tragedie din seara de 4 spre 5 mai. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Victima a mărturisit că tinerii au intrat în apartamentul în care era ea cu prietena sa, urmând să le umilească și să le agreseze fizic pe amândouă. Aceasta mai susține că, după ce indivizii au plecat, din portofel i-ar fi dispărut o sumă de 5500 de lei.

„Tânărul care era cu mine în dormitor mi-a cerut să mă dezbrac, ne-au spus să-i ascultăm și nu ne vor face niciun rău. Fiind în stare de șoc și speriată, am început a mă dezbrăca. Am rămas doar în lenjeria intimă. Trăgându-mă de păr, mi-a spus să-mi cer scuze de la el.

Cineva de la balcon a strigat: „Este la pamânt! Uitându-mă peste geam, am observat la sol corpul prietenei mele fără mișcare”, sunt doar câteva din mărturiile făcute de tânără și transmise de protv.md.

De menționat că adolescenta de 16 ani, care ar fi fost violată și aruncată în gol de la etajul șapte al unui bloc, este încă în comă. Potrivit medicilor de la Spitalul de Urgență, „pacienta este în stare gravă, internată în secția reanimare”.

Amintim că patru tineri au fost reținuți de oamenii legii, iar alți doi sunt dați în căutare pentru dublu viol și tentativă de omor. Potrivit Procuraturii, suspecții ar fi violat două fete, una dintre care este minoră.

Articole asemănătoare

Back to top button