fbpx

Marina Tauber, după ce a rămas fără imunitate parlamentară: „Nici Ilan Șor, nici eu și nimeni din echipa noastră nu a comis nimic ilegal”

Marina Tauber consideră că „majoritatea parlamentară PAS a lipsit-o astăzi de imunitate parlamentară în mod ilegal.” Asta după ce Parlamentul a adoptat hotărârea privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Au procedat ca o mașină de vot, toți, la ordinul Maiei Sandu. Au făcut asta în timp ce știau că am ședință de judecată. Se tem să merg acolo și să spun adevărul despre hoțiile lor. Am aflat, că sunt invitată în Parlament în așa mod, ca fizic să nu reușesc să fiu acolo. Dar nici nu am ce să fac la aceasta ședința ilegală, în clădirea uzurpată de Maia Sandu și PAS,” a menționat Tauber.

De asemenea, ea consideră că atât Procuratura Anticorupție, cât și Procuratura Generală, vor să o demoralizeze.

„Ei pur și simplu își bat joc de noi, vor să ne demoralizeze. Nu mă voi lăsa intimidată și voi continua să lupt. Victoria din Găgăuzia mă încurajează. Procurorii au decăzut foarte jos și au devenit marionete ale Maiei Sandu.

Mă bucur de sprijinul cetățenilor și vreau să le mulțumesc pentru asta. Sunt sigură că vom învinge și vom dezvolta țara noastră”, a precizat Marina Tauber.

Menționăm că în favoarea ridicării imunității Marinei Tauber au votat 59 de deputați.

Articole asemănătoare

Back to top button