fbpx

Marcela Paladi, apel pentru șoferi: „Oricine din familia voastră ar putea fi în poziția mea”

„Dragi șoferi, viața are prioritate! Dacă această frază nu vă este suficientă, când mă veți vedea prin Chișinău șchiopătând pe două proteze, veți înțelege că oricine din familia voastră ar putea fi în poziția mea”, a scris joi, 18 mai curent, Marcela Paladi, pe conturile sale de pe rețelele sociale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În aceeași postare, tânăra a făcut în primul rând apel la autorități pentru a înăspri legislația pentru șoferii care sunt recunoscuți vinovați de accidente mortale.

„Când am ajuns în Germania, mai exact la Munchen, ne-am pierdut puțin printre străzi și din greșeală am cotit pe o stradă pietonală. Poliția imediat ne-a oprit și ne-a amendat. Nu i-a interesat că suntem străini, că GPS-ul ne-a dus în eroare etc… legea este lege. Din acest motiv, este regulă în țara asta”, a povestit Marcela.

„Oare la noi când se va face regulă? Oare câte vieți mai trebuie spulberate și mutilate, ca autoritățile să se implice și să aplice amenzi mai usturătoare? Oare câte familii trebuie distruse, ca legile în sfârșit să devină mai drastice?

De ce într-o țărișoară atât de mică, se întâmplă lucruri atât de urâte? De ce mamei mele ar trebui să-i fie teamă să traverseze strada regulamentar!? De ce tatălui meu ar trebui să-i fie teamă să conducă de la serviciu până acasă, că poate ieși un „șumaher” de după colț?

De ce locul meu de baștină e un loc nesigur pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru oricine?”, se întreabă tânăra.

Marcela Paladi s-a adresat șoferilor, menționând că oricine din familia lor ar putea fi în locul ei, dacă regulile nu vor fi respectate.

„Dragi șoferi, Viața are prioritate!! Iar dacă această frază nu vă este de ajuns, când mă veți vedea prin Chișinău, șchiopătând pe 2 proteze, să înțelegeți că oricine din familia voastră ar putea fi în poziția mea. Sună dur, știu, dar asta e realitatea”, a scris tânăra.

Articole asemănătoare

Back to top button