fbpx

„Majorităţile nu se fac prin tufari, restaurante şi baruri”. Reacția unui deputat al Blocului ACUM la îndemnul lui Dodon

După ce președintele țării a susținut astăzi un briefing de presă, anunțând că aleșii poporului mai au la dispoziție aproximativ două săptămâni pentru a începe lucrul în Legislativ, un reprezentant al Blocului ACUM a venit cu o reacție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mihai Popșoi, unul dintre deputații Blocului ACUM a venit cu o replică pentru președintele statului, referitor la ultimatumul pe care l-a anunțat acesta dimineață.

Suntem într-un gând cu Igor Dodon, considerăm că deputații aleși de popor trebuie să muncească pentru oameni, unica diferență e că noi, cei din Blocul ACUM am făcut eforturi susținute pentru a debloca activitatea parlamentară, iar colegii lui socialiști au dat bir cu fugiții deja a câta oară”, a scris Popșoi pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, deputatul l-a invitat atât pe Dodon, cât și pe reprezentanții PSRM să vină la Parlament să discute pentru că, „majorităţile nu se fac prin tufari, restaurante şi baruri”.

Articole asemănătoare

Back to top button