fbpx

foto | Maia Sandu, primită la Casa Regală a României. A plantat un stejar în grădina Palatului Elisabeta

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, care se află într-o vizită de lucru în România, a fost primită luni, 3 aprilie, de Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, la Palatul Elisabeta. La intrarea în Palatul Elisabeta, Maia Sandu a fost întâmpinată de Majestatea Sa şi Principele Consort, iar apoi a fost invitată în Sala Regilor, transmite Agerpres.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Maia Sandu a plantat un stejar în grădina Palatului Elisabeta, fiind invitată ulterior de Familia Regală la un dejun. La finalul vizitei, preşedintele Republicii Moldova va semna în Cartea de Aur a Palatului Elisabeta, deschisă în anul 1937.

La vizită iau parte reprezentanţi ai Preşedinţiei Republicii Moldova, ambasadorul moldovean, Victor Chirilă, membri ai Ambasadei Republicii Moldova la Bucureşti.

După amiază, preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va participa, la Palatul Cotroceni, la o reuniune trilaterală, găzduită de preşedintele Klaus Iohannis, la care va lua parte şi cancelarul Republicii Federale Germania, Olaf Scholz, aflat în vizită în România.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button