fbpx

Mai mulți șoferi intenționau să participe aseară la curse ilegale. Poliția le-a dat peste cap planurile

Noaptea trecută, mai mulți conducători auto s-au adunat pentru a participa la curse ilegale pe străzile din Chișinău și în suburbii. Poliția, însă, le-a dat planurile peste cap.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform INSP, unii șoferi s-ar fi deplasat dintr-un punct în altul, fiind convinși că acolo vor putea continua cursa, însă și în alte locuri au fost întâlniți de oamenii legii. Un alt grup de conducători auto a fost depistat pe traseul Cimișlia.

Grupurile de șoferi au fost dispersate de inspectori, iar starea tehnică și actele mai multor conducători auto au fost verificate. Unul dintre ei a fost sancționat pentru că ar fi condus agresiv, iar altul pentru că ar fi exploatat mașina reutilată fără autorizație. În același timp, a fost depistat un conducător auto în stare de ebrietate, acestuia fiindu-i ridicat permisul de conducere.

Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP anunță că va intensifica măsurile de documentare a șoferilor „iubitori” de viteză, iar toți cei depistați vor fi sancționați. Așadar, conducătorilor auto li se recomandă să nu se eschiveze de la prevederile legale și să respecte cu strictețe regulile în traficul rutier.

Cetățenii care observă astfel de întruniri sunt rugați să apeleze la numărul Unitatea Gardă a Inspectoratului Național de Securitate Publică, formând numărul 022223059.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: INSP

Articole asemănătoare

Back to top button