fbpx

Mai multe canale de Telegram au fost blocate pe motiv că „a fost încălcată legislația țării”

Mai multe canale de Telegram au devenit inaccesibile în Republica Moldova începând cu data de 10 octombrie, afișând mesajul: „Acest canal nu este disponibil, deoarece a încălcat legislația locală.” Printre acestea se numără conturi asociate cu Ilan Șor și cu alți membri ai echipei sale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Accesul la canalele de Telegram ale lui Ilan Șor, Marina Tauber, Evghenia Guțul, Vasile Bolea și Alexandr Nesterovschi a fost blocat. De asemenea, canalele legate de blocul „Victorie”, afiliat lui Șor, postul TV6 și organizația „Evrazia”, condusă de fosta contabilă a lui Șor, nu mai pot fi accesate.

Această prezentare necesită JavaScript.

Vasile Bolea a confirmat pe rețelele sociale că și contul său de Telegram a fost blocat, afirmând că va continua „să fie activ pe alte platforme.”

Până în acest moment, Serviciul de Informații și Securitate (SIS) nu a oferit un comentariu oficial în legătură cu blocarea acestor canale.

Amintim că recent, SIS a solicitat blocarea accesului la alte cinci site-uri rusești, care promovează propagandă și dezinformare.

Articole asemănătoare

Back to top button