fbpx

Lista persoanelor care o vor însoți pe Maia Sandu în cadrul vizitei oficiale la Kiev

Reprezentanții administrației prezidențiale au publicat lista delegației oficiale care o va însoți pe președinta Maia Sandu în cadrul vizitei oficiale care va avea loc pe 12 ianuarie la Kiev.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit comunicatului de presă, în capitala Ucrainei, Președintele Maia Sandu va avea o întrevedere oficială cu Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, cu Prim-ministrul Denis Shmygal și cu Spicherul Parlamentului, Dmytro Razumkov.

Delegația oficială a Republicii Moldova este compusă din Maia Sandu, Președintele Republicii Moldova, Dumitru Socolan, secretar de stat, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Andrei Spînu, secretar general, Aparatul Președintelui Republicii Moldova, Cristina Gherasimov, consilier în domeniul politicii externe, Sergiu Tofilat, consilier în domeniul energetic, Ruslan Bolbocean, Ambasador al Republicii Moldova în Ucraina, Viorica Sturza, șefa Secției protocol și comunicare, Președinția Republicii Moldova, Dumitru Doru, fotograf, Secția protocol și comunicare, Andrei Boghinschi, cameraman, Secția protocol și comunicare și Vasile Popa, director adjunct al Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

Aceasta este prima vizită oficială a Maiei Sandu după învestirea în funcție. Președinta Republicii Moldova este așteptată de către liderul ucrainean, Volodimir Zelenski, la Kiev. Anunțul a fost făcut de către adjunctul șefului Biroului președintelui, Igor Jovkva.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button