fbpx

La furat cu roaba: O bancă din Florești, jefuită de aproape 400.000 de lei

Noaptea trecută, la ora 3:05, Poliția din Florești a fost sesizată de paznicul unei instituții de învățământ, care a comunicat că în adiacentul instituției a depistat o roabă și un safeu metalic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că safeul a fost sustras din incinta filialei unei bănci. Ulterior, în urma măsurilor de investigație întreprinse s-a stabilit că pe parcursul nopţii, persoane necunoscute cu cagule pe față, prin deteriorarea uşii de la intrare cu o rangă metalică, au pătruns în filiala băncii din orășelul Mărculeşti, raionul Floreşti.

Din interiorul băncii, presupușii hoți au sustras un safeu metalic în care se aflau aproximativ 5000 de euro, 2000 de dolari, 10.000 de ruble ruseşti, 100 de lire sterline, 110 lei românești și 225.000 de lei moldovenești.

La acest moment, poliția din Florești întreprinde măsuri operative în vederea stabilirii făptuitorilor și locului aflării acestora. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt în proporții deosebit de mari în cadrul căreia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Conform legii penale persoanele vinovate riscă pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button