fbpx

La doar 12 ani, forțată să se mărite cu un bărbat care i-ar fi achitat studiile. Drama unei fetițe din Indonezia

O fetiță de 12 ani din Indonezia ar fi fost forțată să se mărite cu un bărbat cu 33 de ani mai în vârstă. Părinții adoptivi ar fi decis să îi mulțumească astfel individului pentru că i-ar fi achitat fetei studiile și unele îngrijiri medicale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Adolescenta ar fi a patra soție a bărbatului de 45 de ani, iar nunta s-a desfășurat conform unor tradiții locale, dar a fost neoficială. Actualmente, fata se află mereu în preajma bărbatului, dar nu se cunoaște dacă acesta ar fi întreținut relații intime cu minora.

Conform Mediafax, căsătoria a fost celebrată printr-o ceremonie denumită Nika Siri. Astfel de evenimente nu sunt recunoscute de autoritățile din Indonezia și se oficiază în cazul în care cineva dintre miri are mai puțin de 19 ani, când o femeie rămâne însărcinată sau dacă o persoană căsătorită are o relație în afara căsniciei.

Ulterior, părinții adoptivi ar fi cerut ca mariajul tinerei să fie declarat unul oficial. Totuși, instanța nu a dat curs solicitării, deoarece Poliția încă mai investighează cazul, iar oamenii legii au suspiciuni că fata ar fi fost măritată pentru a ascunde faptul că tatăl ei adoptiv ar fi violat-o, acesta fiind reținut.

Articole asemănătoare

Back to top button