fbpx

La ce probleme de sănătate ești predispus în funcție de data nașterii. Ce spun numerologii

Numerologii consideră că data nașterii determină problemele de sănătate pe care le poți avea în viață. Fiecărui număr îi este alocat un astru, iar acesta presupune anumite slăbiciuni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Data nașterii conform numerologiei poate dezvălui multe detalii despre sănătatea ta. Pentru a afla dacă există un aspect care afectează vitalitatea și sănătatea ta, trebuie să aduni toate numerele din data ta de naștere și să le reduci la o singură cifră. Numărul rezultat indică ce aspecte trebuie să acorzi mai multă atenție și, astfel, să eviți eventualele probleme de sănătate, scriu numerologii citați de Citymagazine.

De exemplu, dacă te-ai născut pe 17 septembrie 1978, calculele tale ar fi 1+7+9+1+9+7+8=42=4+2=6, deci numărul tău este șase.

Fiecare număr are o semnificație individuală:

Numărul 1:
Dacă numărul tău este 1, înseamnă că energia Soarelui este accentuată în data ta de naștere. Persoanele cu acest număr ar trebui să acorde atenție dinamicii și mișcării, deoarece consumul mare de energie, somnul insuficient și stresul pot provoca probleme circulatorii, tensiune arterială ridicată și afecțiuni ale inimii. Recomandarea este să te odihnești mai mult, să urmezi o dietă adecvată bazată pe fructe și legume galbene și să eviți zahărul alb.

Numărul 2
Dacă numărul tău este 2, înseamnă că energia Lunii este accentuată în data ta de naștere. Aceste persoane pot avea probleme intestinale, crampe, somn deficitar și digestie proastă. Deoarece numărul 2 este legat de emoții, stresul ar trebui evitat deoarece poate duce la multe complicații de sănătate. Persoanelor cu numărul 2 li se recomandă să ia magneziu și alte vitamine.

Numărul 3
Dacă numărul tău este 3, înseamnă că ai energia lui Marte, care provoacă conflicte frecvente. Meditația, yoga, somnul sănătos și o dietă echilibrată pot ajuta la reglarea energiei. Persoanelor cu numărul 3 li se recomandă să consume în principal fructe roșii, dar și diverse condimente pentru a obține un echilibru.

Numărul 4
Dacă numărul tău este 4, înseamnă că beneficiezi de energia lui Mercur. Acest număr aduce o stare de spirit schimbătoare și poate afecta în mare măsură relația cu mediul înconjurător, precum și cu cei dragi. Având în vedere că sunt persoane foarte sensibile, este recomandabil să urmeze terapie psihologică la intervale regulate, ceea ce le va întări și va contribui la o stare de bine și o gândire pozitivă. Cerealele sunt foarte importante în dieta zilnică a persoanelor cu numărul 4.

Numărul 5
Dacă numărul tău este 5, înseamnă că te afli sub energia lui Jupiter. Cel mai mare inamic al sănătății acestor persoane este oboseala frecventă, un ritm de viață rapid fără odihnă și durerile de cap. Somnul regulat va reduce tensiunea și nervozitatea. Acestor persoane le este recomandat să consume alimente de culoare mov. O viață echilibrată și un somn bun sunt cruciale pentru aceste persoane, deoarece le regenerează într-un anumit fel și le redă vitalitatea.

Numărul 6
Dacă numărul tău este 6, înseamnă că energia lui Venus vă influențează. Aceasta poate provoca posibile probleme pulmonare și o sensibilitate crescută. Persoanele cu numărul 6 ar trebui să petreacă cât mai mult timp posibil în aer liber și să evite fumatul. Înlocuiește dulciurile cu fructe proaspete, în special afine și smochine.

Numărul 7
Dacă numărul tău este 7, înseamnă că beneficiezi de energia accentuată a lui Saturn. Problemele legate de nervi și piele sunt cele mai frecvente în acest caz. Persoanele cu numărul 7 ar trebui să aibă mai multă grijă de pielea lor și să evite expunerea excesivă la soare. Ciupercile ar trebui incluse în dietă, iar consumul de carne ar trebui redus la minimum. Saturn este asociat cu arome și plante specifice care au un gust intens. De asemenea, este mai bine să folosești mere verzi, lămâi sau pere.

Numărul 8
Dacă numărul tău este 8, înseamnă că ești influențat de planeta Uranus, care poate provoca multe probleme ale vezicii biliare și ficatului. Pentru femei, acest număr este asociat cu zona genitală și sistemul reproducător. Aici există o tendință către o stare de spirit depresivă. Odihna și un ritm zilnic echilibrat sunt cheia. Persoanelor cu acest număr li se recomandă să consume cât mai multe legume verzi, ceai negru și pește.

Numărul 9
Dacă numărul tău este 9, energia lui Neptun este accentuată, ceea ce indică o tendință către alergii, imunitate redusă, temperatură corpului ridicată, precum și diverse erupții care apar din când în când. Persoanele cu numărul 9 nu ar trebui să consume alimente grele și grase, ci să se concentreze pe alimente fără exces de grăsimi. Fructele de mare, uleiul de măsline, preparatele din pește, lămâile și fructele exotice ar trebui incluse în dietă. Având în vedere că acest număr este legat de sensibilitate, o viață echilibrată fără stres și tulburări emoționale este foarte importantă aici.

Articole asemănătoare

Back to top button