fbpx

Klaus Iohanis îndeamnă forțele politice din Moldova să respecte democrația: „Această situație de criză poate fi rezolvată în beneficiul cetățenilor”

Președintele român, Klaus Iohannis, îndeamnă forțele de la Chișinău să respecte democrația. Acesta susține că situația poate fi rezolvată în favoarea cetățenilor. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iohanis susține că stabilitatea Republicii Moldova este esențială pentru continuarea parcursului european, în conformitate cu angajamentul său față de UE

„Față de evoluțiile politice recente din Republica Moldova, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, adresează tuturor forțelor politice din această țară un apel ferm pentru respectarea democrației și a statului de drept.

Această situație de criză poate fi rezolvată în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova doar prin dialogul responsabil al tuturor forțelor politice, care trebuie să manifeste calm și reținere în această perioadă și să acorde astfel prioritate stabilității politice a țării”, spune oficialul, citat de realitatea.net

 

Articole asemănătoare

Back to top button