fbpx

Kirkorov, despre susținerea Nataliei Gordienko la Eurovision și „istoria sa de dragoste” cu Moldova: În Natașa văd o a doua Ani Lorak

Artistul rus Filip Kirkorov a făcut mai multe declarații despre perioada în care s-a îndrăgostit de Moldova și motivul pentru care a ales să o susțină pe Natalia Gordienko la Eurovision 2020, văzând în ea „o a doua Ani Lorak”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Producătorul muzical a vorbit despre toate acestea într-un interviu pentru kp.md, în cadrul căruia a spus că țara noastră i-a oferit „un bilet pentru viață” în urmă cu 30 de ani, în perioada când – timp de un an – a cântat în Moldova cu colectivul lui Petru Teodorovici.

„Atunci a și început istoria mea de dragoste cu Moldova. Nicăieri nu mă întâmpină ca aici. Vreau să plătesc cu aceeași monedă și să arăt lumii ce oameni mărinimoși și talentați are Republica Moldova. În Rusia, desigur, sunt mulți artiști minunați, dar eu demult sunt impresionat de Natalia și în acest an a venit vremea să o susțin anume pe ea. Eu sunt omul lumii și nu contează de unde e artistul, dacă el mă inspiră, eu sunt gata să-l susțin din toată inima”, a spus Filip.

El a precizat că Natalia este artista potrivită pentru a ne reprezenta țara și pentru a demonstra cât de talentați sunt moldovenii, de aceea vrea ca ea să fie descoperită de toată Europa.

„În Natașa văd o a doua Ani Lorak. La fel de ambițioasă, muncitoare și talentată. Ea depune efort pentru a face tot ce poate mai bine și cred că asta e principala calitate a unui artist – să se dezvolte continuu. Vreau să o deschid Europei ca pe o stea, de aceea sunt atât de inspirat de colaborarea noastră”, a mai spus cântărețul.

Cât despre piesa cu care luptă Gordienko, compozitorul a spus că este una puterncă și îi reprizintă bine vocea Nataliei. Pe de altă parte, el a mai anunțat că show-ul este pregătit de DREAMTEAM – cei care s-au ocupat și de evoluția trupei DoReDos.

„La finala națională nu putem arăta tot, dar, dacă nu ne credeți, amintiți-vă prestațiile lui Serghei Lazarev, Ani Lorak, DoReDos. Acestea au intrat în istoria Eurovisionului drept unele dintre cele mai deosebite și despre ele se vorbește și acum”, a precizat Kirkorov, menționând că echipa lor e una internațională.

Citește și: Finalistă la Eurovision Moldova 2020, Natalia Gordienko face mărturisiri despre colaborarea sa cu Kirkorov: „Filip respiră prin acest proiect”

Ascultă piesa Nataliei Gordienko aici:

Articole asemănătoare

Back to top button