fbpx

Jaf ca în filme. Un bărbat a fost bătut, prădat de mii de lei, legat și închis în beci

Un bărbat de 59 de ani din Strășeni a fost atacat de doi mascați la poarta casei sale, bătut, jefuit de mii de lei și câteva sute de euro, după care a fost legat și închis în beci. Incidentul s-a produs noaptea trecută în jurul orei 00:30, în orașul Strășeni. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a IP Strășeni, Olesea Gherman, victima a venit noaptea trecută acasă și a parcat automobilul în fața gospodăriei sale, însă când a vrut să deschidă poarta, a fost atacat cu pumnii în cap de două persoane mascate. Atacatorii i-au cerut bani.

Bărbatul a scos din buzunar 7000 de lei și le-a dat, însă presupușii atacatori au continuat să-l lovească pe bărbat, după care l-au târât în locuința sa și i-au mai cerut și alți bani. Făptașii au mai găsit la victimă o sumă de 1400 de euro pe care i-au luat. Totodată, aceștia i-au sustras lănțișorul și brățara de aur.

Cei doi i-au mai aplicat câteva lovituri, după care i-au legat mâinile și picioarele, cu două maiori, și l-au dus în beci, unde l-au lăsat să zacă. Au încuiat ușa pe dinafară și au fugit într-o direcție necunoscută. Victima a găsit un topor în beci cu ajutorul căruia și-a eliberat mâinile și picioarele, dar și a fărâmat ușa beciului în care a fost închis de către atacatori. Bărbatul a fugit la fiica sa, care în jurul orei 1:24, aproximativ o oră după atac, a sesizat poliția.

Bărbatul a fost transportat la spital unde a fost diagnosticat cu o traumă cranio cerebrală închisă, dar și cu comoție cerebrală și a fost internat în Secția Chirurgie a spitalului din Strășeni. Pe marginea incidentului, oamenii legii au pornit o cauză penală și urmează să stabilească identitate atacatorilor, dar și locul aflării acestora.

Dacă vor fi găsiți vinovați, comform legislației în vigoare, făptașii riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42.500 la 67.500 lei.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button