fbpx

Îți era dor de „The Matrix”? Filmul revine în cea de-a patra producție, cu Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile principale

„The Matrix” nu-și descurajează fanii care atât de mult doreau o continuare a ultimei părți și revine în cea de-a patra producție science-fiction, care va fi produsă anul viitor și-i va avea pe Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile principale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut marți de Toby Emmerich, președintele Warner Bros. Picture Group, compania care va produce și distribui lungmetrajul.

În cea de-a patra parte a fimului, actorii vor lucra cu scenaristul și regizorul original al filmului, Lana Wachowski, în timp ce scenariul va fi semnat de Aleksandar Hemon şi David Mitchell.

Filmul „The Matrix” are drept subiect istoria unui bărbat, Neo (rol deținut de Keanu Reeves) care descoperă că umanitatea este prinsă într-o realitate simulată cunoscută cu numele de Matrix și că el este destinat să elibereze planeta de aceasta.

După prima parte a filmului „The Matrix” (1999), următoarele două părți „The Matrix Reloaded” şi „The Matrix Revolutions” au apărut în 2003, după ce au fost filmate în tandem amândouă. Cele trei lungmetraje ale francizei au generat încasări totale de peste 1,6 miliarde de dolari.

Articole asemănătoare

Back to top button