fbpx

Italia: Un bărbat din R. Moldova a murit în timp ce se deplasa la muncă. Familia cere ajutor

Un bărbat de 36 de ani, din Republica Moldova, a decedat în urma unui accident rutier produs în timp ce se de plasa cu un scuter la locul de muncă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 1 decembrie pe podul peste râul Brena, care leagă orășeul Tezze de satul Friola, scrie ilgiornaledivicenza.it.

Bărbatul își avea domiciliul în zona Bassano, notează sursa citată. Potrivit oamenilor legii, victima s-a ciocnit cu o mașină care venea din sens opus.

Familia cere ajutor pentru repatriere

Victima este Vlad Balamut, care a lăsat în urmă o soție și un copil.

„Cu inima îndurerată, vă scrim aceste cuvinte pentru a vă cere sprijin într-un moment dificil. Soțul, tăticul, fratele, copilul, nănaşul, prietenul, colegul nostru Vladislav Balamut a trecut la cele veșnice,in urma unui accident teribil de azi dimineață în Italia, iar noi dorim să îl aducem acasă pentru a-i oferi un ultim omagiu potrivit.
Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a acoperi costurile repatrierii și al aduce înapoi acasă. Fiecare contribuție, fie ea mare sau mică, va face o diferență semnificativă în eforturile noastre.
Detalii despre cum puteți contribui financiar sunt disponibile mai jos. Orice formă de sprijin, fie că este vorba de partajarea acestei informații sau de o donație directă, va fi cu adevărat apreciată în această perioadă dificilă.
Mulțumim din suflet pentru gândurile, rugăciunile și sprijinul vostru.
Cu recunoștință, soția Ana şi copilul David”, se arată într-un mesaj distribuit pe Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button