fbpx

Irina Rimes a trecut printr-o intervenție chirurgicală de urgență. Care este acum starea moldovencei?

Cântăreața din Moldova, Irina Rimes, a trecut prin clipe grele chiar înainte de Revelion. Artista a fost dusă de urgență la spital și a trecut printr-o intervenție chirurgicală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre aceasta a anunțat chiar ea, într-un mesaj transmis pe Instagram, anunțându-și fanii că nu-și poate onora programul de Anul Nou.

„Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că-mi pare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează. Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva ore intru în operație. Să-mi țineți pumnii și vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a transmis Irina pe story.

După intervenția suportată, o persoană apropiată cântăreței a declarat pentru protv.ro că Irina a ieșit din operație și se simte bine. La fel, a mai precizat că moldoveanca va fi externată curând.

Citește și: video | Irina Rimes a adus Cosmosul la Chișinău! Momente spectaculoase de la concertul artistei și declarații exclusive

Articole asemănătoare

Back to top button