fbpx

iPhone-urile și iPad-urile vor avea actualizări importante. Adiția mult așteptată de utilizatori

Atât iPhone, cât și iPad primesc astăzi o mulțime de funcții noi prin intermediul unei actualizări de software. Apple lansează iOS 16.1 – care se adaugă la funcționalitatea care a sosit luna trecută odată cu gama iPhone 14 – și iPadOS 16, care vine înaintea lansării noilor tablete în această săptămână. Începând cu iPhone, iată care sunt principalele noutăți la care vă puteți aștepta atunci când descărcați actualizarea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Această funcție sosește la timp pentru familiile care pleacă în vacanța de jumătate de semestru, permițându-vă să configurați o bibliotecă foto partajată cu până la cinci persoane, scrie AlephNews.

Aceasta se bazează pe ideea albumelor foto partajate existente, cu mai multe opțiuni pentru a permite tuturor să adauge, să editeze, să favoriteze, să pună legende și să șteargă imagini.

De asemenea, puteți adăuga fotografii anterioare în noua bibliotecă, în loc să trebuiască să o luați de la zero, iar un comutator din aplicația aparatului foto vă va permite să trimiteți o fotografie nouă direct în bibliotecă, dacă doriți.

Iată una pentru cei care se preocupă de climă – un comutator care vă va încărca selectiv telefonul în funcție de disponibilitatea energiei electrice cu emisii reduse de carbon.

Apple spune că ideea este ca timpul de încărcare să fie optimizat în funcție de momentul în care rețeaua utilizează surse de energie mai puțin poluante, deși inițial va funcționa doar dacă vă aflați în SUA.

Un lucru de reținut este că această nouă funcție va fi activată în mod implicit atunci când veți primi actualizarea – dacă nu doriți să faceți compromisuri, este posibil să o dezactivați în setări.

Apple oferă un serviciu de abonament de 9,99 lire sterline pe lună numit Fitness+, care oferă rutine de antrenament și meditație. Până acum, pentru a-l utiliza efectiv, era nevoie de un Apple Watch – dar acum tot ce vă trebuie este un iPhone.

Deși nu vei primi același feedback în timp real fără dispozitivul portabil, cum ar fi caloriile arse și ritmul cardiac, întinderea și meditația alături de videoclipurile de pe telefon vor funcționa foarte bine.

Articole asemănătoare

Back to top button