fbpx

Ion Ceban răspunde la acuzațiile consilierilor PAS: „Pentru toate funcțiile de la Primărie vor fi organizate concursuri publice”

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a venit cu o reacție oficială la acuzațiile lansate astăzi de consilierii municipali ai Partidului „Acțiune și Solidaritate”, potrivit cărora, acesta și-ar angaja în funcții-cheie la Primăriei persoane apropiate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ceban menționează că a dispus ca toate Direcțiile să evalueze situația și să lanseze concurs pentru fiecare funcție. Potrivit edilului-șef, procedura de numire a noilor conducători ai DGETS, Î.M. „Piața Centrală” și „Autosalubritate” a fost conform legislației.

„La Piață Centrală vom realiza un audit complex, părerea mea este că nimeni din actuala conducere nu poate pe viitor să îndeplinească funcțiile de conducători, prea multe nereguli sunt acolo. La Autosalubritate, la fel, vom face o analiza complexă cu privire la funcții, organigramă, rezultate economice și financiare și vom veni cu deciziile care se impun”, scrie primarul pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mai menționat că activitatea fiecărui angajat este și va fi evaluată permanent, iar cei care nu vor face față și vor încălca legea vor fi sancționați disciplinar sau eliberați din funcție.

„Orașul s-a sufocat de neprofesionalismul celor care au fost promovați de fostele conduceri și răbdați la locul de muncă pentru că erau comozi. Așa nu este și nu va mai fi”, a conchis Ion Ceban.

Articole asemănătoare

Back to top button