fbpx

Înţelegere ciudată între Bill Gates și soția sa. Escapadele miliardarului se făceau cu binecuvântarea Melindei

Miliardarul Bill Gates ar fi avut un acord neobişnuit cu soţia sa. Potrivit presei americane, fondatorul Microsoft se întâlnea cu fosta iubită, cu binecuvântarea Melindei Gates.

În baza unei înţelegeri cu Melinda, Bill Gates putea să-şi vadă, un week-end pe an, fosta iubită, Ann Winblad, scrie Pinkvilla.

Bill Gates a ieşit cu Winblad în 1994 şi înainte de căsătorie, el ar fi avut un acord cu soţia sa pentru a-şi întâlni fosta pentru o escapadă de weekend o dată pe an. „Chiar şi acum, Gates are un acord cu soţia sa ca el şi Winblad să poată menţine vie o tradiţie de vacanţă în doi”, scria jurnalistul american Walter Isaacson în 1997.

Potrivit jurnalistului, Gates obişnuia să petreacă weekend-uri lungi cu Winblad la cabana ei de pe plajă, în Carolina de Nord: „Acolo călăreau pe dune, zburau cu deltaplanul şi se plimbau pe plajă”. Între timp, casa a devenit disponibilă pentru a fi închiriată, dar în actele obţinute exclusiv de New York Post arată că Ann este în continuare proprietară.

Cu toate acestea, nu este clar dacă cei doi şi-au continuat tradiţia anuală după 1997. Gates şi Winblad erau uniţi de interesul reciproc faţă de ştiinţă şi chiar şi după destrămarea relaţiei lor, au rămas aproape. Ann a avut mereu o influenţă uriaşă asupra lui Bill Gates. Atât de mult conta părerea ei pentru el, încât, înainte să se căsătorească cu Melinda, i-a cerut aprobarea.

Articole asemănătoare

Back to top button