fbpx

infografic | 5 din 10 femei din Moldova preferă să primească flori de 8 martie. Top 3 cele mai căutate buchete în această zi

De 8 martie, femeile din Moldova nu sunt pretențioase și s-ar mulțumi cu flori, cuvinte frumoase și un pic de atenție din partea bărbaților din viața lor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel mai recent sondaj realizat de Magenta Consulting arată că, în această zi, cele mai cumpărate buchete ar fi cele de trandafiri, lalele și crizanteme, asta pentru că anume aceste flori sunt preferate de doamnele din Moldova. La fel de populare sunt și buchetele din flori specifice primăverii: ghiocei, lăcrimioare.

O bună parte dintre femei sunt modeste – acestea au menționat ca le-ar plăcea orice tip de cadou, orice gest de atenție, cuvinte frumoase sau că, pur și simplu, și-ar dori sănătate. La 10% dintre femei le-ar plăcea să primească o călătorie/vacanță în dar, în timp ce doar 2% dintre bărbați spun că au de gând să ofere un astfel de cadou.

Totodată, aproape 9 din 10 femei preferă surprizele. Sărbătoritele care obișnuiesc să ofere indicii ce cadou și-ar dori se pare că sunt și cele mai încrezătoare, după cum ne spun datele: 1/3 din ele au venituri de peste 5000 lei lunar, 40% au studii superioare și 78% au vârsta de peste 30 de ani.

Atât jumătate dintre femeile intervievate, cât și jumătate dintre bărbați au spus că preferă să primească (în cazul bărbaților să ofere) cadouri mai puțin scumpe și, mai des, în defavoarea cadourilor mai valoroase, dar mai rare – doar 20% dintre bărbați și 2 din 10 femei aleg astfel de daruri.

 

Articole asemănătoare

Back to top button