fbpx

Încă un candidat la funcția de primar al Chișinăului. Cine vrea să vină la cârma capitalei?

Fostul liberal, Valeriu Munteanu, va candida pe 20 octombrie pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Actualul membru al Uniunii Salvați Basarabia (USB) spune că este garantul și garanția luptei împotriva înțelegerilor oculte și păguboase dintre blocul ACUM și PSRM, dar și a luptei împotriva Federației Ruse în Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un comunicat emis de USB astăzi se menționează că deși la guvernare se află Blocul ACUM, la putere este PSRM, „condus de Igor Dodon, păpușa Kremlinului, care a întins asupra Basarabiei o plasă de dominare rusească strategică, politică și identitară”.

„În aceste condiții de reocupare rusească a Republicii Moldova, USB, care reprezintă „generația 7 aprilie” a decis să intre în luptă, să reînceapă bătălia pentru identitatea românească, singura care poate garanta locul pe care-l merităm în spațiul european, euroatlantic și românesc.

USB a decis să înceapă lupta prin cucerirea principalei redute identitare și naționale din Republica Moldova – capitala Chișinău. Astfel, Biroul Politic al USB, mandatat de Consiliul Republican al partidului, a decis desemnarea domnului Valeriu Munteanu pentru alegerile la funcția de primar al capitalei”, se mai menționează în comunicat.

USB susține că numai victoria orientării românești și euro-atlantice în Chișinău poate aduce prosperitate orașului și locuitorilor săi, dar și că toate fondurile și finanțările care ar putea fi atrase în Chișinău pot veni numai din România și Uniunea Europeană.

Articole asemănătoare

Back to top button