fbpx

Încă trei moldovence bolnave de COVID-19 s-au stins din viață. O pacientă avea 46 de ani

Trei decese s-au înregistrat în Moldova, în ultimele ore, în rândul persoanelor bolnave de COVID-19. Informația a fost prezentată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în această dimineață.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un caz este vorba de o femeie de 68 de ani, originară din raionul Taraclia. Ea a fost internată la spitalul raional și mai suferea de diabet zaharat, dar și de hipertesiune arterială.

Cea de-a doua pacientă avea 46 de ani și era din raionul Rîșcani. Ea fusese transferată, pe 23 iunie, din Spitalul Raional Rîșcani, la Spitalul Clinic Bălți și mai avea diabet zaharat, cât și obezitate.

În ultimul caz este vorba de o femeie de 83 de ani, originară din municipiul Chișinău, care a fost internată în stare gravă, pe 27 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Pacienta mai suferea de: boală cronică renală, cardiopatie hipertensivă și hipertensiune arterială.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 23.154 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Din acest total, 751 de persoane au decedat, iar 16.462 au fost tratate.

Articole asemănătoare

Back to top button