fbpx

Încă șapte decese în rândul celor bolnavi de coronavirus. Din ce localități erau persoanele?

Astăzi, 7 august, în Moldova au decedat șapte oameni bolnavi de COVID-19. Ministerul Sănătății a informat, în această seară, că este vorba de patru femei și trei bărbați, din diferite localități ale țării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată detaliile despre pacienții care s-au stins din viață:

Bărbat de 62 de ani, din municipiul Bălți, internat pe 30 iulie la spitalul clinic din raion. Mai suferea de hipertensiune arterială, diabet zaharat de tip doi și obezitate.

Bărbat de 78 de ani, din Edineț, internat pe 23 iulie la spitalul raional. Comorbidități: insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică, fibrilație atrială evoluție cronică – formă tahisistolică.

Femeie de 71 de ani, din municipiul Chișinău, internată pe 21 iulie la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cord cronic hipertensiv subcompensat și pancreatită cronică.

Femeie de 67 de ani, din municipiul Soroca, internată pe 25 iulie la spitalul raional. Comorbidități: encefalopatie hipoxică, obezitate.

Bărbat de 66 de ani, din Anenii Noi, internat pe 1 august, la spitalul raional. Comorbidități: diabet zaharat și hipertensiune arterială.

Femeie de 78 de ani, din raionul Anenii Noi, internată pe 23 iulie la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: cardiopatie ischemică, colecistită cronică calculoasă, pancreatită cronică și hipertesniune arterială.

Femeie de 55 de ani, din municipiul Chișinău, internată pe 5 august la Spitalul Clinic Muncipal „Sf. Treime”.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 26.990 de cazuri. Din acest total, 18.918 persoane au fost tratate (242 fiind externate în ultimele ore), iar 835 au decedat.

CITEȘTE ȘI:

Alte 362 de cazuri de COVID-19, depistate azi în Moldova. Câte teste au fost efectuate?

Articole asemănătoare

Back to top button